Regn och bus hos mig.

Igår var det STORM här borta. Det regnade konstant hela dagen och då menar jag konstant SPÖregn, allt på grund av en tyfon vid Japan nånstans. På morgonen så var jag på toaletten och taket började läcka RAKT ned på mig. KUL! Som tur var så droppade allt vatten rakt ned i toalettstolen och inte på golvet. Smidigt. Sen skulle jag ta en dusch och då funkade inte en enda lampa i badrummet där läckan i taket var. Hårtorken funkade men inte taklamporna.

 

På väg till posten så började helt plötsligt taket läcka på BMWn. Precis där jag satt, rakt på mig! KUL! Men vid det postkontoret kunde man inte parkera alls för hela parkeringsplatsen var en enda stor plaskdamm! Så vi fick snällt åka till ett annat postkontor i bilen med det läckande taket. Ännu mer KUL!

 

Vi gav till slut upp och hämtade Mercan, drog till affärn, köpte en DVD spelare och hyrde två filmer. Sen gömde vi oss under en filt hela eftermiddan o kvällen o åt revbenspjäll och vitlöksbröd. Mitt under finalen av Hells Kitchen så började soffan skaka. Tänkte inte mer på det förns de sa på nyheterna att det varit en jordbävning 1-2 mil bort. Har aldrig känt av en jordbävning förut.

 

Just det, den morgonen skrattade jag och Randy så mycket så att lilla jag fick hicka. Den hickan fick jag stå ut med HELA dagen! Det var inte alls lätt att somna den natten. Hickan ville bara inte sluta!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0