Flyttdagen

Lastbilen är packad till fullo. Corvetten står på släpet där bak. Nu ska Älskling och jag sova, på en yttepytte madrass på golvet för sängen är ju borta.
Åt ikväll en underbar middag på en indisk restaurang. MUMS!
Imorn blir jag ensam... buhu. Restaurang ägaren bjöd in mig till att äta där när jag vill. Jag som inte har några bestick eller tallrikar eller nåt!
Här kommer bilder från dagen.
Mäta...
Vår flyttbil!
Corvetten och kärran!
Sweet!
Tokig hund! Där låg han i en havtimme medans alla lastade flyttbilen.
Vår yttepytte lilla säng för natten...

Tar på krafterna.

Nu är klockan 23.40 och vi har packat och sprungit runt heela dan. Imorn blir inte mycket bättre heller. Klockan 8 ska vi hämta flyttbilen, 9.30 kommer flyttgubbarna. Det är lite som att man har prov imorn och att man bara känner sig halvklar, fast man faktiskt är mer än halvklar.

Randy tar flyttbilen och corvetten på släp och drar till Las Vegas på onsdag morgon. Blir nog en 12 timmars lastbils-resa. Ser INTE fram emot att sova i det här stora huset utan varken säng, soffa eller TV! Bara jag, hundarna och min dator.

Hundarna våra är som våra skuggor nuförtin. De följer oss ööverallt för att vara säkra på att vi inte ska lämna dem. Conner brukar ligga vakt vid ytterdörren så fort nåt händer. Vår kompis skulle åka hem och Conner låg precis intill dörren och VÄGRADE röra på sig! haha Tror inte ens att lite hundgodis hade fungerat.


Annars så är jag spänd av förväntan inför älsklings och mitt nya liv.


Nu vill jag sova! Så det så.


Cabo
Conner

Utkast: Mars 25, 2010

Det var ett tag sen...
Mitt i flytten till Las Vegas är vi. Hunden Cabo är konstant nervös och fjärtar HELA tiden! Conner är nervös och kliar sig på baken HELA tiden! Vi får se hur det här går. Vi har ca 7 dagar kvar tills flyttbilen kommer. Ska bli kul att äntligen komma dit! Det kommer att bli en heeelt ny livsstil, med värme och nytt folk.
Jag är bara en tjej som gillar att flytta runt helt enkelt. 19 år i Sverige, 1 år i San Diego, 1.5 år i Bay Area och nu vidare till Las Vegas, Sin City!
Här är två bilder från vår Bye-bye fest!
Mer kommer snart! Tillbaka till packandet!
Pussar

Nya bilder. Tagna igår.


Polisjakt!

Igår hämtade jag Randy på tågstationen. Fyra dagar hade han varit borta i Las Vegas för att leta hus åt oss så vi skulle fira med att gå ut och äta. När vi klev ut ur bilen, på väg till restaurangen, så sprang en yngre kille förbi oss. Han var följd av TVÅ polisbilar med både blåjus och sirener på! Allt liknade en katt och råtta lek. Precis bredvid oss hoppade två poliser ut ur sin bil med pistoler i högsta hugg! Allt detta, ca 5 meter bort från oss!

Nån gång ska man ju vara med om det också...


Här är min nya underbara favorit klänning!

IKEA

Idag var jag på IKEA och inhandlade musli, marabou och hallonsaft. Mumsigt. Man FÅR äta sånt ibland om man annars bara äter havregrynsgröt utan socker, sallad och kyckling och annan nyttig mat mest hela tiden.
Ciccis Special
Spenat
Rucola
Paprika
Gurka
Groddar
Avokado
Röd lök
Liiiite Thousand Island Dressing.
Underbart gott med massor B-vitaminer, fiber och nyttigheter.
Sitter nu på Starbucks. Druckit iste och ätit havregrynsgröt och pluggat sen 1.30.

Tidig morgon.

VAD gör man när man redan är vaken 4 på morgonen? Partymusiken är redan i blodet. Lite svårt att gå och lägga sg efter det...

Går på promenad? Nja för mörkt och läskigt...
Pluggar? Hmm... ska fundera på saken
Bloggar? Ja!
Läser? Bra idé...

RSS 2.0