Update

För alla er som inte vet så är vi på G att flytta till Las Vegas, Sin City. Skitkul ska det bli och Randy och jag är super laddade! På tisdag morgon flyger Randy dit för att titta på hus. Lilla jag måste stanna hemma med våra smått paranoida/rädda hundar. Om de knappt äter när JAG matar dom vem ska de då lita på? Jag sitter ändå med mina böcker och pluggar dag in och dag ut.

Älskling är på gymmet och jag har PRECIS klarat av disken och ska ut på en snabb promenad i solen och värmen innan jag tar tag i pluggandet igen.

Bostadspriserna i Las Vegas har gått ner 75% sen toppen så behöver jag ens säga hur billigt det är att bo där?


Det är helt otroligt hur intressant det är att plugga hälsa och näringslära! Randy är mitt support och försökskanin hehe.


Film rekommendationer:


The Beautiful Truth - En dokumentär om cancer botemedel. Tar upp att ett botemedel redan hittats för 80 år sedan, men inga läkare pratar om det för de får så mycket pengar från läkemedels-företagen för att hålla tyst.
Man undrar ju var våra "rosa bandet" pengar går till... till giriga läkemedelsföretag?
Botemedlet heter The Gerson Diet och är olagligt i USA så folk åker till Mexiko för att bli botade.


Food, INC - En film om hur amerikanskt jordbruk. Hur man behandlar djuren, hur man behandlar vår mat, vad som gömmer sig i vår mat och alla mega stora fabriker. Endast FEM företag kontrollerar HELA USAs köttindustri!

Lita på att din kropp i många fall kan laga sig själv!

Månadens minne - Valentinesday



Champagne från Napa och Schwarzwaldtårta på en strand med min älskling! :)


Saknar er alla... komer hem i sommar! Så MÅSTE det bara bli helt enkelt!

Roligaste reklamen på länge!!



Så jäkla skön! Hahaha

T-shirt

Hittade den här T-shirten på nätet och var bara tvungen att skicka efter den till min älskling!



Den som gjorde den T-shirten är ju ett geni! =)


Här är jag på väg till mataffären!



Tillbaka till skolbänken!

Igår kväll tog jag steget. Jag beställde ett studiepaket till att bli Nutrition and Wellness Consultant och Childrens Fitness Specialist.
Nu till affärn o köpa ny TV! Den gick sönder igårkväll. PANG!
Regnar gör det också.

En annan värld

Känns som att man bor i en helt annan värld när man läser på Aftonbladet att det ska komma en halvmeter snö ikväll hos er! Här njuter vi av solens varma strålar och 18 grader varmt.

Vår-väder

Mmmm 17-20 grader varmt o sol. Det är gött är det. Allt vände på bara ett par dagar. Riktigt skönt ute nu.

Imorgon åker jag och älskling till Carmel för lite champagne på stranden i solen. Njuuutning hela dagen,


Saknar havet.

Housewives.

Äldre män, yngre kvinnor, äldre kvinnor, yngre män. Inte ovanligt i närmaste området där jag bor. Bara att gå till gymmet eller Starbucks här kan vara en upplevelse i sig. Kolla på folk på Starbucks. Kvinnor sittandes i grupper i sina gym-kläder, botoxade ansikten och perfekta kroppar. Småtjejerna matchar sina mammor i sina 1500kr-mjukiskläder och 400 kr-UGG stövlar sitter och dricker Frappucinos för 45kr.

Alla småtjejer (10-15) som "är" något har likadana skor, lika låångt och fint hår, tandställning och alltid klädda till perfektion. Tandställning är status, 40 000kr sisådär. Sen fyller de 16 och förväntar sig en BMW 3-serien, eftersom alla andra kompisar får det. De sitter precis framför mig - Jag får nästan utslag.

Survival of the prettiest?


Pressen måste vara stor att vara snygg för sin man och för att hålla lammkötten borta. Desperate-Housewives är inte långt ifrån verkligheten. Inte heller Svenska-hollywood fruar.


Visst, jag har gått på fejk-nagel trenden och det blonderade håret-grejen men det är INGET jämfört med dessa Blackhawk familjer.


Las Vegas blir en helt annan historia och vardag...

$$$ vs SEK

Det är lustigt hur man aldrig får till det. Det händer varje gång, när man är ute och shoppar eller äter eller köper vad som helst. Om ett par skor kostar $80 så tänker min hjärna "Det var ju billigt, bara 80 kronor" Men icke! Lurad alla gånger. Det gäller att tänka noga innan man tar fram plånboken. Eller så ser man en chokladit i affärn som kostar $1, Ciccis hjärna tänker "Men 1 krona var ju billigt, det kan vi köpa!"

Vad ska jag göra??!!


När jag var hemma i våras tänkte jag motsatta hållet. "VAFASEN?? $80 för en lunch??" Men så är ju inte fallet... 80 SEK ska det ju vara.


Tokigt det kan bli.

Hemma från Vegas.

Älska Las Vegas. =) Festen var jättekul, buffet och gratis vin o öl, live band och skumpa. Trots att det regnade hela helgen, alltså då menar jag SPÖregna så var det ändå kul! När det väl regnar i Las Vegas så blir det översvämningar överallt. Vatten vatten vatten.
Vill bo där NU! ASAP! Älskar det stället.
Lägger upp en länk till alla bilder för att bild-uppladdaren inte funkar här.. blah, den är såå seg!
http://www.facebook.com/album.php?aid=385569&id=621970556&l=15679b498b

Las Vegas Baby!!

OK Helena. Jag vet, jag har varit urdålig på o blogga, blir väl så när livet blir mer o mer vardag.
MEN... på fredag åker Randy och jag till Las Vegas på kompisars födelsedagskalas. =) Wohooo! Inte förrns nu insåg jag hur mycket jag saknat Las Vegas. Där vill jag bo! =) Våra kompisars, kompisar som har festen har bott där hela sina liv så 200 pers kommer har jag hört. Det ska bli skitkul verkligen :).


Danville börjar bli lite sådär "småstadsaktig" nu efter ett tag i stan. Jag är en person som ÄLSKAR att flytta på sig hehe. Alla känner alla och fortfarande får man blickar från sura kvinnor. Randy och jag kan gå och handla mat och främlingar vräker ur sig "So... is this your....?" Ganska mycket skvaller-stad.


Mitt nanny-jobb går fortfarande bra och jag älskar vad jag gör :). Solen skiner också och allt är riktigt njutbart.
Äppelcider på altanen.

RSS 2.0