Ful-bilder =)

Mm varmt o skönt på nyårsdagen!
Display-efterätter! Jag åt INGET av det! =)

Spöken?

Asså på senaste tiden har vi upptäckt vita fläckar på våra heltäckningsmattor. Våra mattor är beiga och nu har de vita fläckar på sig! Vid biljardbordet så bildar de ett mönster, exakt samma mönster på båda sidorna av bordet... samma plats och allt. Samma sak med trappan nu! Vi bara fattar inte... hur fasen hamnade de där?? INGEN som vet. Helt sjukt ju. Det ser ut som blekmedel, men hur skulle det hamna på 4 helt olika ställen av huset?

Hår.

HATAR när man går o klipper håret och frissan gör nåt som man stör ihjäl sig på sen!! Hatar min lugg!!!!! Jag som bara ville ha en trimm på luggen... inte ful lugg!!!! Morr.
Det och att det regnat konstant i en vecka!
"Tänk på folket i Haiti"

Storm.

Det regnar och regnar och regnar.... sen mitt i samtalet med pappa så såg jag en blixt i ögonvrån och sekunder efter en stor EXPLOSION! Jag trodde seriöst att badkaret skulle trilla ner rakt i huvudet på mig!! Nu snackar vi inte lite mysigt muller här utan en PANG EXPLOSION!! Hjärtat nästan hoppade ur kroppen på mig! haha

American Graffiti.

Biblioteket är ju SÅ underskattat! Förra veckan lånade jag filmen Under Solen av Colin Nutley och filmen American Graffiti som utspelar sig här i området.
American Graffiti var en underbar film med total 60tals känsla. Den utspelar sig i Modesto området och även området där Randy växte upp. När jag var yngre trodde jag aldrig att jag skulle hitta en kille som var lika 50-60-70-tals musik-nördig som jag är! Randy skrattar och tycker det är hur konstigt som helst att jag kunde nästan ALLA låtar i den filmen. =) Men vi hade det mysigt ihop och satt båda två och sjöng med.
Harrison Ford, den gamle räven var med i den filmen. Han var ca 18 år. Himla snygg! =) George Lucas regisserade den. På svenska heter filmen Sista Natten med Gänget.
Det är mysigt att se svenska filmer som har undertexter med Randy. Han lär sig nya ord hela tiden. =) Jag fick två DVD filmer till jul men ingen har engelska undertexter så jag får nog kolla på dem själv.

Skatt på mat.

Jag älskar Subway! Jag skulle kunna äta där varje dag. Det är ju så gott! Det är lite knepigt att gå dit dock. I Kalifornien betalar man nämligen skatt på mat. Men bara om den är uppvärmd eller "prepared". I mataffären betalar man ingen mat-skatt men på resturangen gör man det. Subway har nog sina egna regler eller nåt. Ibland får man betala skatt och ibland inte. Samma Subway, olika regler heela tiden. Jag fattar inte. På ett par hemsidor står det att man ska betala skatt om man får sin macka rostad men inte om den inte är det. Ehh? Va? Läsken man köper har ingen skatt däremot. Jag fattar inte.

Jag frågade killen på Subway varför jag ibland får betala skatt och ibland inte. Han svarade Sometimes *flört*

Va??

Comedy night.

Igår var vi ute o firade Mitch's födelsedag. Drinkar, lite mat och stå upp komiker. Helt OK! Senare lite Margaritas på ett annat ställe. Kom hem vid midnatt. Skön kväll. Skön helg!

Rödvin och jag.

OK, rödvin funkar absolut INTE för mig. Efter ett och ett halvt glas är jag redo för sängen! ZzzZZzzZZZzzz!!


Efter champagne däremot blir jag såhär tokig!

Världens 8e underverk?

Alka-seltzer brustabletter är SÅ underbara när man är förkyld. Drick ett halvt glas och förkylningen är borta på 3 minuter! MYCKET bättre än nässpray. Gör ju ont i lilla näsan ju!
Undrar just vad det kan finnas för liknande i Sverige...

Spare the Air

Man kan ju tycka det är konstigt att man i USA stirrar på en eld på TVn eller "fejk"eldar med gas. Men ikväll ska det regna och det betyder att det är en "Spare the Air" kväll. Då är det alltså olagligt att elda för lite mysfaktor och värme.

Förkylnings-tider.

Själv har man snörvlat ett par dagar nu, nu har även Randy börjat. Jäkla skit... Ibuprofen och Vitamin C! Ligger mest i soffan och pluggar tyska och läser böcker. Monday Morning Choices förändrar verkligen hur man ser på saker. Den motiverar mig att bli en bättre människa.

"Även om du är på rätt spår så kommer du bli överkörd om du bara sitter där"


"Vill du ha en bättre morgondag? Gör något annorlunda idag"


"Om du har tid att klaga över nåt, då har du tid att göra något åt det"


"Människor kan bli indelade i tre kategorier. De som får saker att hända, de som tittar på när saker händer och de som undrar vad som hände"


"Spendera mer tid på Att Göra och mindre tid på att tänka på vad du VILL göra."
Nu ska jag ta min förkylning och städa undan lite disk. Sen plocka iordning i min sko-garderob.
I will not let my cold defeat me!

Nytt år. Nya möjligheter.

Slutet av 2009 kunde inte ha varit mycket bättre. Tessan var hos oss den sista veckan och vi hade jättekul. Alltid bra med en ursäkt att äta gott, åka till Napa, Livermore och San Francisco!
Nyårsafton blev himla bra den också. Förmiddagen spenderades i sängen med älskling. Har hittat en bra sida på nätet där Randy kan lära sig svenska gratis. http://www.digitalasparet.se/. Nu kan han räkna, alfabetet, klockan och mycket mer. Medan han surfade runt läste jag en bok som jag lånat på bibblan. Den heter Monday Morning Choices "12 Powerful Ways to Go From Everyday to Extraordinary." Finns det nåt bättre sätt att börja året? Väldigt uppfriskande.
Eftermiddagen spenderades med dammsugaren, trasor och tvätt. På kvällen lagade jag och älskling toast skagen och potatisgratäng med fisk. Som sig bör på Nyårsafton. =) Festade gjorde vi till midnatt hos kompisar. Minus lite drama och högljudda brudar så var det ändå en lyckad fest. Brudarna avar sjutton äldre än mej men sååå omogna och fulla.
Hoppas alla där hemma hade en fin nyårsafton och inte allt för mycket bakfylla på nyårsdagen.
Puss på er!

RSS 2.0