Mitt busiga blonda hår.


Alla modeller från igår. Jag i mitten ;)


Vyn över stan!


Thanksgiving.

Hej allihopa! Torsdagen var en event-fylld dag. =) Förs tåkte vi till San Francisco och serverade mat till de hemlösa och behövande i Glide Memorial Church. De serverade ca 5 000 människor den dagen. Varje dag serverar den här kyrkan ca 2 600 måltider.
Här är jag i min fina mössa!
Mer bilder kommer senare ikväll! =) För nu ska vi ut o shoppa på REAn och sen IKEA!!! =) Wohoooooo!

Blondie!

Såhär bidde det hela! =) 5 timmar hos frisören. Ganska smidigt att vara hårmodell för folk o få gratis hårklippningar och färg! =) Jag skulle kunna ändra frisyr varannan vecka! Det är väl tvillingen i mig antar jag =).



Jag kan inte rå för det! Jag ÄLSKAR att vara blond! =)

Hååår

Efter 5 timmar hos frissan så kan mycket saker hända. Resultatet får ni se imorgon... =) hihi.

FÖRE:

Svenskhet!

Ja, nu när man varit i USA ett tag så får man perspektiv på saker och ting ska ni veta. Gräset är INTE grönare på andra sidan! Är man i Sverige tänker man på allt negativt; höga skatter,mööörka vinterdagar, långa sjukvårdsköer och gråa klassrum.

Bor man utomlands pratar man gärna gott om sitt hemland: inga dyra sjukförsäkringar, lååånga sommardagar, gratis sjukvård och gratis skola.


Man blir mycket mer patriotisk helt enkelt. IKEA, Marabou och Volvo är det bästa out there och man klistrar gladeligen dit en svensk flagga bak på bilen för Sverige är ju SÅ bra!


Man inser inte heller vilka bas-saker man kommer sakna förrns man är långt borta. Filmjölk, Leverpastej, Creme Fraiche, Vaniljsås på påse, Älgkött, Falukorv, Prinskorv och Saltlakrits! Vem hade kunnat tro att Pärlsocker inte finns så lång ögat kan nå?! Filmjölk-substitut har jag iallafall hittat, Leverpastej får heta Leverwurst, Vanilla-pudding får duga som vaniljsås. Saltlakrits finns på IKEA ibland men inte ofta... Yet to be found är prinskorv och Falukorv! Creme Fraiche kostar ca 30 kronor för en liten pytte burk! ANNAs pepparkakor finns i varenda mataffär men det vill man ju inte äta hela året heller...
Hur sjutton ska jag överleva i Las Vegas där inte IKEA finns?!?! Det tänker jag inte ens tänka på. Nu ska jag smaska på en bit Marabou Vinter!
Inte min nagel!

Skype

Hej allihopa! Nu har jag äntligen fixat så att jag kan ringa hem på skype! För $6 per månad så kan jag ringa hemtelefoner huur mycket jag vill! Ge mig era hemtelefonnummer så ringer jag ;).  Idag har jag ringt morbror, gammel morbror och gammelfaster, kusinerna och mamma. =) Vardagen långt borta från hemma blir genast mycket lättare. Lösgodis på översta hyllan i skafferiet, pepparkakor överallt och Stora Kokboken. =) Idag gjorde jag spenatsoppa med kokt ägg. Mums! Det är ju lustigt hur man aldrig kan kopiera mammas recept. Det blir ALDRIG likadant! Men gott blev det och en stor hit hos Randy =).
Nu ska jag göra mig iordning innan gästerna kommer. Ost, kex, vin och gott sällskap. Mmm Mmm Mmm!!!

Mmmmm

Leverpastej, gurka och avokado! Superdupergod macka!

Åtvidaberg Ink.

Så jäkla underbart! Tack Emil!

How deep is your love...

Huset ser skitbra ut nu! De flesta julklapparna inhandlade. Jobb-veckan är över. Solen skiner och 15 grader ute. Men min älskling är borta i Vegas :( Jag vil aldrig vara utan honom. Han är min klippa som alltid tror på mig, alltid stöttar mig, håller mig varm om nätterna och alltid vill mitt bästa. Vi mår så bra i varandras sällskap! Jag vill att hela världen vet hur kära vi är! Ingen förstår mig som Randy gör. =)

Nytt kapitel.

Idag var första dan på nya jobbet. Nu när jag helt pötsligt har massor att göra. Huset ser ut som skit och STHLMPhilip kommer imorgon + Troy kommer för att kolla på grejer han ska köpa av oss. BMWn ser även den ut som skit och behöver tvättas. Hundarna behöver sig ett rejält bad dom också! Allt detta är bara kaos tillsammans med julklappar som måste inhandlas och paketeras, allt ska postas över atlanten, kompisar ringer från höger och vänster och vill gå ut och tillsammans med det så måste jag ta tag i tandläkarn. Fan! Så Tim, allas liv är inte rosa. =)
Jag är iallafall SÅ glad att min Philip kommer hit imorn kväll. Får se vad vi hinner hitta på.
Miss you dude.

Jag och Cabo Wabo


För alla som väntat!

IDAG var jag i San Jose för att klippa håret. Det var verkligen dags! Nu är det kortare där bak och längre fram. Precis som jag vill ha det.

Iallafall.* Trum-virvel.....* Stylisten som gjorde mitt hår för det där photoshootet för typ en MÅNAD sen ringde och sa att bilderna äntligen kommit. Vi som var i San Jose redan åkte snabbt över och hämtade bilderna och nu har jag dom på min dator!


Såhär blidde det.






Jobb

Bitarna börjar falla på plats nu. Härom veckan fick jag mitt work-permit. Strax efter fick jag mitt Personnummer. Veckan efter det blev jag intervjuad för jobb och på måndag börjar jag. =) Ett 15 timmar per vecka jobb. Underbart. Indiska barn är så grymt väluppfostrade och lugna och smarta hela bunten.

Indier och Kineser finns öööverallt och de blir ju inte färre direkt! Kineserna kan inte köra bil för fem öre så de kan man kalla för rena trafikfaror! Ser man nån idiot i trafiken så är det garanterat en rackarna kines! Helt otroligt. Det är FÖR enkelt att få körkort här i USA!


Så på måndag börjar jag jobba hos den här indiska familjen. På tisdag kommer Philip-boy hit och hälsar på en snabb snabbis. Onsdagen råkar ju bara vara den enda dagen jag jobbar från 13.30 istället för 15.00! Väldigt bra tajming må jag säga. Sen tidigt på onsdagsmorgonen åker Randy till Las Vegas med en kompis för att kolla på hus och områden att bo i. =) Vi är SÅ motiverade att lämna den här stan. Det är svindyrt och folk är som i själva Desperate Housewifes.


Tänkte lägga upp en bild här men det funkade visst inte.

shopping.

I dag har jag hittat en choklad kalender och lite julklappar ;)

Min kära bror.

OK så här är det. Om ni inte har sett min brors blogg så är det dags att kolla NU. Här är hans senaste video om hans nya mössa. Jag och Randy skrattar arslet av oss här borta brorsan!


En ny dag.

Igår la jag upp en ny annons på nätet för barnvakts jobb. Fått två svar än så länge. Ska träffa ena familjen på Måndag. =) Dags att leta efter julklappar till alla också. Det är en ganska kul utmaning att hitta små, lätta grejer så att alla får nåt till jul. Jag vill bara ha Lösgodis. Lösgodis. Lösgodis. Tack. Min gubbe Alvad på äldreboendet undrade om jag kom hem till jul. Saknar honom och hoppas att han lever och har det bra tills jag kommer hem. Ska ta och skicka honom ett kort nästa vecka tror jag. Volontäransvariga sa att han har breven och korten på mig väl bevarade i hans byrålåda. =) Hur gulligt är inte det!

Lovely day

Idag måste jag ha vaknat på rätt sida. Klockan är 11 och solen skiner just nu. Det är helt tyst ute och allt verkar så fridfullt. Helt vindstilla och jätteskönt. Hur kan en dag kännas SÅ underbart bra trots att jag ska till tandläkarn i eftermiddag?
Måste helt enkelt bero på att jag är kär! =)

Modellandet

OK, nu har jag fått en del av bilderna från i torsdags. Älskar klänningen och det var skitkul! Randy och jag håller på att städa huset och kasta grejer och packa ner en del. Vi funderar på att flytta till Las Vegas nån gång nästa år. Finns mängder jobb där och boendet är billigt + att vi har kontakter där. Hur det ska gå med värmen och lilla mig vet jag inte... men de säger att man vänjer sig snabbt! Kanske är precis den kuren jag behöver.
Iallafall, ÄLSKAR sminkningen och håret. Ser ut, och kändes som att jag hade lååångt hår!

Muir Woods

Ner ner ner för backen ner..
Mmmmm en helt underbar oktoberdag...

RSS 2.0