Grattis på födelsedagen mamma! =)

Saknar dig!

Halloween del 3.

Efter den underbara promenaden gick vi på vår andra Halloweenfest i Blackhawk på bilmuseet. Jag utklädd som Black Angel och Randy utklädd till... tja... nån =P
Jason och Lauren. =)
Och bara så ni vet... Allt festande betyder inte att jag super skallen av mig. Ligger omkring 2 drinkar per kväll.
Nu ska vi på en motorcykeltur i det fina vädret till en vingård. Kul! =)

Halloween del 2.

På fredagen så tog Randy och jag en promenad vid sjön i Livermore. Så underbart fint, vindstilla, knappt något folk och klarblå himmel.

Halloween helgen

Värmen har kommit tillbaka och det är 23-25 grader igen. Underbart. I torsdags var jag på modeshow hela eftermiddagen/kvällen och hade skitkul! Älskar att bli sminkad och få håret gjort. Designern och hennes man bor 10min bort så jag åkte med dom. Hennes man är Iranier och hela hans familj bor i Sverige. Lustigt va? Kom tillbaka till Danville vid midnatt och jag och Randy fortsatte att festa. Han hade varit på Halloween fest hela kvällen.
Troy-boy. Läskigt, bodybuildare, nästan 2 meter lång med läskiga linser.
Det var den kvällen det. Bilder från modevisningen kommer snart. Ska ta o jaga rätt på hår-modeshowens bilder den här veckan! Lovar.

Bay Bridge.

Bron in till stan är fortfarande avstängd. De håller på att bygga en ny bro där som ska vara jordbävningssäker och den nya delen har redan gått sönder. Igår kunde de inte klättra på bron och laga den för att vindarna var så hårda såå det tar lite tid... Jag ska ju in till stan idag så vi får åka en liten omväg, som alla andra kommer göra. Perfetkt! Morr.
Nu ska jag ta och duscha och klä på mig inför kvällen. Kommer nog behöva åka hemifrån lite tidigare än väntat pga den trasiga bron. Den ska ju vara jordbävningssäker åsså går den sönder av lite vind!

Gudrun!

Tror Gudrun är på besök. Blåst storm här hela dagen igår och hela natten. Hade varit för läskigt för mig om jag inte hade nån att hålla om mig. The Bay Bridge har gått sönder, kanske pga vinden, så den är avstängd. Lite tufft för allt folk som ska ta sig in till stan. Måste åka långa omvägar. Hoppas att den är lagad tills imorn så jag kan ta mig in till stan!

Svensk mat i USA

Jag hittade filmjölk i den indiska mataffären. Sen kom vi hem och på TV visade de Wallander. På svenska. Randy är så gullig o försöker lära sig bäst han kan. =) Ska få honom att lära sig tycka om Fil också. Lite för surt tycker han.

Idag var jag och tog mått för en modevisning på torsdag i San Francisco. En designer ska visa sina kläder och jag ska vara modell. Ska bli skitkul!

www.scandiafood.com säljer svensk mat inom USA via postorder. 24 pack julmust 29 dollar. Ska kolla in det där. Tessan, kolla om de kan posta till dej!

Dagens.

Nu ska jag åka till Indiska mataffären och leta efter filmjölk! De ska tydligen ha nåt som liknar fil. =) Håll tummarna!
Sen ska vi gå på en långpromenad i solen =).

Milkshake.

Älskar cocktail-körsbär!!

1 års dagen.

Igår var det exakt ett år sen Randy och jag träffades för första gången. Detta firades med en romantisk middag och vänner.
Min underbara favoritklänning! Skorna hittade jag för 60 spänn!
Jag Randy och Sylvia.

skönt i solen.


Nya vantar, så fina o sköna.


Höst.

22 Oktober. Nu är det höst här. Solen skiner varje dag och det är 20-25 grader om dagarna. Den enda höstkänslan kommer från de färgade löven på träden och lite kyliga vindar.
Om ett par veckor kommer STHLM Philip hit! Sen över jul kommer tessan o gör oss sällskap. Sweet!

Halloween-tider

Nya stövlar.

Trans America Building o jag.


Alcatras.


Bay bridge.


Bild.



San Francisco

I förrgår morse så kom Randy på den briljanta ideen att åka in till San Francisco. Spenderade hela dagen promenerande runt stan. Totalt gick vi 1 mil den dagen. Jag fullkomligt ÄLSKAR San Francisco. Det har jag ju alltid gjort. Började promenera runt Union Square med all shopping, igenom hela Chinatown där alla kineser finns, sen till North Beach där alla Italienare bor. Solen kom fram och i North Beach åt vi lunch på en supermysig italiensk restaurang. Vi mumsade på bröd och oliver och beställde en flaska rött. Jag åt stora räkor stekta i vitt vin, massor vitlök och persilja. MUMS!!!! Helt sjukt gott. Vi satt på uteplatsen och åt i minst en timma. Kollade på folk. Kineserna slutade precis skolan och varenda skolbuss var FULL med kineser och endast kineser.

Sen fortsatte vi promenerandet till Fishermans Wharf där alla turister håller till, satt o tog en drink och kollade ut mot Alcatraz och havet. =)

En helt underbar, mysig dag på stan med min älskade. Hur romantiskt som helst.

Idag storstädade vi hela stora huset med allt hundhår. Usch! Vi tog fram matt-tvätten och tvättade alla heltäckningsmattor i huset. Badrummen fick sig en rejäl omgång också.

När man tänker på det där med ålder och så... Randy må vara äldre men han slår mig i ALLT på gymmet, jag är alltid tröttast. Han kan också festa längre in på natten än vad jag kan. Mina knän håller redan på att bryta ihop och även mina axlar. Hans axlar och knän mår prima! Så jag tror allt att vi klarar oss!


Regn och bus hos mig.

Igår var det STORM här borta. Det regnade konstant hela dagen och då menar jag konstant SPÖregn, allt på grund av en tyfon vid Japan nånstans. På morgonen så var jag på toaletten och taket började läcka RAKT ned på mig. KUL! Som tur var så droppade allt vatten rakt ned i toalettstolen och inte på golvet. Smidigt. Sen skulle jag ta en dusch och då funkade inte en enda lampa i badrummet där läckan i taket var. Hårtorken funkade men inte taklamporna.

 

På väg till posten så började helt plötsligt taket läcka på BMWn. Precis där jag satt, rakt på mig! KUL! Men vid det postkontoret kunde man inte parkera alls för hela parkeringsplatsen var en enda stor plaskdamm! Så vi fick snällt åka till ett annat postkontor i bilen med det läckande taket. Ännu mer KUL!

 

Vi gav till slut upp och hämtade Mercan, drog till affärn, köpte en DVD spelare och hyrde två filmer. Sen gömde vi oss under en filt hela eftermiddan o kvällen o åt revbenspjäll och vitlöksbröd. Mitt under finalen av Hells Kitchen så började soffan skaka. Tänkte inte mer på det förns de sa på nyheterna att det varit en jordbävning 1-2 mil bort. Har aldrig känt av en jordbävning förut.

 

Just det, den morgonen skrattade jag och Randy så mycket så att lilla jag fick hicka. Den hickan fick jag stå ut med HELA dagen! Det var inte alls lätt att somna den natten. Hickan ville bara inte sluta!

 


Godis.

OK, såhär illa är det. Igår natt så DRÖMDE jag en hel dröm om goodis. Svenskt godis. Såna halft gele halft skum godis. Jag kunde känna alla smaker i drömmen och det var SÅ gott. Så idag åkte Randy o jag till IKEA o shoppade loss. Köpte Ahlgrens bilar, Marabou choklad, Daim, Dammsugare, Kexchoklad, Ballerinakex och Flädersaft.
Jag loovar, jag ska äta allt sakta och njuta så det räcker länge.
Nu ska jag börja göra mig iordning för festen vi ska iväg på. Undrar om man kan göra nån god drink på fläderblomssaft? Nåra ideer?
Kram

Saknar dig brorsan. Kul bild.


"Såna stora, fula fåglar..."

Inte visste jag att de var kalkoner heller! Usch.

Corvette -77

Såhär fin är den när den inte har en decimeter damm på sig.


Konstiga grejer.

Nu tänkte jag bara klottra ned lite saker jag klurat på. Varför kan man inte få banan på pizzan här borta i staterna? Va? Accepterat i Sverige men här har de inte ens hört talas om det. Och ja det låter ju lite konstigt o kan låta osmakligt med ketchup på makaronerna men så gör vi ju i Sverige (och Norge har jag hört). Var ute häromdan o en kille berättade att hans fd norska flickvän åt makaroner o ketchup, appropå ingenting. Det tyckte han var jäkligt freaky. Det gör jag med sa jag! Han skrattade. Nu sa Randy att jag skulle ha berättat att jag åt bananer på pizzan innan han gifte sig med mig. Haha SÅ konstigt är det väl inte ni där hemma??? Eller??

Här är nåt annat lustigt. I Linköping hamnar Honolulu pizzan på topp 10 listan men INGEN annanstans i landet. Skumt!

Nåt annat som är konstigt är att Obama vann Nobels Fredspris... fanns det verkligen ingen annan i världen som GJORT liiite mer för världsfreden? Hela USA är i chock... Obama likaså. När han blev väckt av att telefonen ringde kl 06.00 imorse så frågade han sin personal om det inte var Första April. Han är ju trots allt ledare av 2 pågående krig... ironiskt.

När jag satt i bilen och väntade på Randy som var hos läkarn igår så hade jag det inte så tråkigt så länge. 7 stora, fula fåglar kom springandes ut från buskarna till parkeringen där jag satt o väntade. NU fick jag veta att det var vilda kalkoner! Jag visste väl inte att de sprang vilda på stora parkeringar!


Förra veckan tvättade jag Corvetten som stått i garaget sen 2002 nån gång. Jag tyckte minsann att det var dags att ta pärlan ut på en tur. Efter en välbehövlig tvätt, nytt batteri och luft i däcken så funkar den prima igen. =) Snygg är den också.


Verkar inte som att det funkar att ladda upp bilder just nu.... morr.. men jag försöker om ett tag igen.


Next: Bilder på corvette, kalkoner och mig =)


Tack för ert tålamod med mtt låååånga inlägg. =) Puss puss

Såå kul!

Idag hade jag en heldag på hårsalongen i San Jose. Blev fin i hååret, super-sminkad och fotograferad. =) Bilderna väntar jag på, kommer nog nästa vecka eller så. Skitnyfiken är jag =) Mitt hår ser ut precis som håret på Vouge sidan. Hoppas jag fick till blicken och posen bara. Jag älskar förresten att ha lockigt hår, trivs underbart i det. Min hår-stylist ville ha mig tillbaka i början av november för en annan hår-show. Hon tyckte mitt hår var kul att arbeta med. Då ska håret färgas också.
Efter modellandet träffade jag ett par tjejkompisar från San Jose. Hade en trevlig kväll med förätter och drinkar (coca-cola för mig eftersom jag körde bil.)
Nu ska jag bara umgås med min man innan det är sovdags. Varit borta från varann hela dan ju... :( jobbigt när man är så kär hihi.
Puss på er alla! =) Muah.

Pappa

Var är du? Hört att du jobbar dag o natt... Saknar dig! Ring nån dag eller kom in på skype.
För alla som är intresserade.
Mitt skype namn är Cicciusa

Hårmodell + photoshoot

Jag är såå pirrig o glad inför tisdag! =) En hårsalong i San Jose kontaktade mig för ett hårmodell-gig. En hårstylist (Tom Gallagher) kommer dit och ska utbilda de som jobbar där. Efter han gjort mitt hår blir det smink och sen ett photoshoot. De ska göra om ett brittiskt Vogue omslag från 1990 med modellen Linda Evangelista. Jag blir kvar där hela dan. Ska bli såå spännande! De hittade mig på internet och tyckte jag var lik henne. Här kommer likheterna. Helgen innan sa en bartender samma sak, väldigt intressant! =) Wohooo jag är så lycklig!!

Bara att ta sig till gymmet då så man känner sig grym när man ska försöka likna henne! haha

Cougartown

Det här ska jag kolla på ikväll! Världens roligaste serie. =)

RSS 2.0