Sista dagen med Tessan.

I går så lämnade vi av Tessan på flygplatsen i SF. 5 min senare ringde telefonen. Tessans flyg gick ju idag och inte igår. Så nu sitter vi här och äter ännu en frukost tillsammans. =) Idag ska vi gå på Bio hela dan. Mys mys. Massor filmer att se såhär iefter jul.

Up in the Air
Its complicated
Sherlok Holmes
etc.


Mer bilder och grejer från julhelgen kommer typ imorgon.


Puss och kram

Julkort!

I morse kom Randy upp till sängen med ett brev från Sverige. I kuvertet låg ett julkort från underbara Alvar. Min kompis från äldreboendet i Linköping.
Han är världens bästa. =) Alltid positiv och glad och skämtar alltid till det. Så ska det vara!
Kramar!

Pepparkakshus.

För alla som inte sett bilderna på Facebook. Här är vårt pepparkakshus med ett superstort utedass!
Notera skumsvamparna! =)

Jul-kalas

Igår var Lauren över och bakade med mig! Det bakades pepparkakor, smördegskakor och pepparmintschoklad.
Glögg kokade jag också. Alldeles egen. From scratch! Mmmmmm underbart!!! Rekommederas starkt till alla där ute!
Ciccis glögg!
Rött vin
Kryddnejlikor
Ingefära
Kanelstänger
Låt sitta så länge som möjligt.
Tillsätt lite socker och vodka.
Värm upp och NJUT!
Fler vänner kom över och alla älskade glöggen! IDAG hittade jag flaskan som jag köpt på IKEA.... jag som hade gtt upp allt hopp.... så tog Randy fram den ur vinskåpet! Vafan hahahaha Jag visste att jag hade sett den hemma!!!!!
Haley ser efter glöggen!

Öm i käften.

Idag var jag hos tandläkaren. Det gjorde ont och jag tjöt typ hela timmen lång. Usch. Sen kunde jag inte äta på flera timmar. Hungrig. Stack till jobbet och försökte njuta av indiska kakor och dricka indiskt te utan att missa den över-bedövade munnen.
Klockan halv sex slutade jag jobbet, lämnade av Pulkit på Internationella Festen på hans skola. En salig blandning utav kanadensare, indier, afghaner, koreaner, mexikanare, amerikaner, två norrmän m.fl. Himla mysigt faktiskt, att samla så många olika kulturer i en och samma skolmatsal! Alla hade med sig mat och barnen dansade traditionella danser på scenen. Pulkit dansade sin indiska dans Banghra och var jätteduktig. Verkligen kul att se.

Pepparkakor.

Nu är pepparkaks-degen äntligen färdig och ligger och drar sig i kylen. För imorn så kommer Lauren över och ska julbaka med mig. Det känns verkligen att ett helt nytt kapitel i livet precis har börjat. Här bor jag tillsammans med min man och mamma är lååångt borta. Nu måste jag kasta mig ut och försöka mig på att julstöka själv. Mamma eller Farmor kan man ju inte be komma över när man behöver hjälp med julbordet.

The Secret Ingredients.


Hur ska jag klara mig utan rödbetssallad har jag undrat... Ska ta och göra min egen i år! Tesssn får göra Janssons själv om hon vill när hon kommer för det äter inte jag =P! Usch. Glöggen som jag kanske köpte på IKEA 3 veckor sen har kommit bort... Vet inte om den blev kvar på IKEA eller vad! Får väl bli till och koka sin egen glögg.

En REN bil!

haha fattar ni? =P


Nya grymma fälgar!

Älskar dom! Valde helt klart rätt!

Wheels!

Nu är det frukost på G, sen till San Jose o fixa nya fälgar o däck!
Kommer bli superheta!! 19 tum, borstat stål och gråa "fönster".

Älskade WalMart!

Älskar mina nya fleece-brallor och Tweety t-shirt från WalMart! Jag önskar jag kunde gå ut i brallorna...
Tshirt $7, Brallor $9! Vilken deal!
Mitt ansikte får ni inte se en morgon som denna! =P

Jag älskar julklappar från Sverige. Jul-kärlek

Tack mamma och Britt som skickat massor små, gulliga paket. Lösgodis och Skumtomtar värmer verkligen! =)

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/XECVwKVixcI&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/XECVwKVixcI&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

My new friend.

Måste bara få berätta. Det här är FÖRSTA gången CaboWabo kommit såhär nära mig! Jag vet mamma, du gillar inte hundar i soffan (Det gör inte jag heller) men man blir ju bara så glad när en liten utvecklingsstörd hund äntligen litar på en.

Kolla vad lugn och fin han är.


Nu måste jag ju gå och tvätta min mys-tröja.... Doh. Sen blir det läggdags med älskling. ABSOLUT inga hundar i sängen dock. Där fick Randys ungkarls-fasoner sluta hehe.
Kramar

Snö.

OK. Nu är jag här. Sitter vid brasan i soffan med min älskling och våra hundar. Skönt att relaxa efter helgen och en kall lång dag. I går natt så snöade det faktiskt här. Bergen runt omring oss är vita och jättefina. Snön har inte nått marken här nere men dagens regn/hagel har frusit till is på taket på BMWn och inatt ska det bli ca en minusgrad.

Såhär ser snö ut för er Linköpingsbor som inte fått se nån än i år.


Fint va. Kolla alla lastbilar vid lastbils-kontrollen.

Oj så mycket saker som har hänt! I fredags var vi ute och käkade middag med Troy och Hayley. Supergod italiensk mat i Walnut Creek. Efter lite shopping på HM så åkte vi till Cache Creek Casino för att kolla på Poison! För de som inte vet så gjorde de den här låten.



Och här är jag (Sångaren Bret Michaels i bakgrunden)




På söndagen började Randy och jag göra våra alldeles egna jultraditioner. Den 6e December.


Tidigt på morgonen. Promenad till Starbucks för en Pepparkaks-latte.


Köpa julgran.


Se till så att granen står rakt upp och ner fick bli Randys uppdrag.




Dekorera och sen ta familjekort. =)




Så här ser vår första gran ut. Adventsstjärna och Julbock från IKEA.
Jag är SÅ lycklig att jag hittat Randy. =) Vem hade kunnat gissa hur perfekta vi är för varandra?

Mycket nu!

Sorry, bloggar ikväll! =)

Hunden åt min läxa...

Ne det gjorde han ju inte men han åt min fina chokladkalender! Morr. Hade ju bara hunnit äta 4 stycken...

Cabo Wabo!


Kultur

Som ni kanske hört så jobbar jag nu för en indisk familj. Det är en jättefin familj och barnen är fantastiska. Idag var jag på ena barnets skola när de tränade en indisk dans. Jag älskar hur alla kulturer kommer samman här. Jag, från Sverige, med en massor indier, i en amerikansk skola.

Det är sånt här vi får leva med och lära oss att uppskatta nu när världen blir allt mindre. Jag älskar att lära mig mer om Indisk kultur, Randy får lära sig mer om min kultur och allt är bara harmoniskt! =) Allt det här har fått mig att ta upp min tyska igen så idag var jag på biblioteket och hämtade ut en tyska bok + ljudbok. Känns underbart! Nån gång i framtiden ska jag också fixa ett Nutrition and Wellness Certificate.


Framtiden är ljus allihopa! Kär som bara den är jag också!  =)

RSS 2.0